Tržaška cesta 82
Ljubljana
1000
Slovenia
galerija@stern-group.si
Facebook Instagram

O galeriji

Z odprtjem Galerije Štern, novembra 2017, smo postavili Ljubljano ob bok najpomembnejšim evropskim mestom. Galerija Štern je usmerjena v prodajo vrhunskih umetniških slik na temo avtomobilizma, klasičnih avtomobilov, dirk, najpomembnejših konstruktorjev in tudi prizorišč tekem od začetka tekmovanj, takoj po letu 1900, do današnjih dni.

Galerijski prostor na Tržaški cesti 82 vsebinsko pokriva slikarska dela, stalno pa bomo razstavljali tudi starodobna klasična vozila, brezhibno in mojstrsko prenovljena v Sloveniji.

V veliko čast nam je, da sodelujemo z galerijo CC KUNST iz Stuttgarta. Lastnik galerije je idejni vodja in gonilna sila in tudi sinonim za odličnost. V eni osebi nastopa kot umetnik, založnik, lastnik, predstavnik. Sodeluje z vsemi največjimi mojstri, kot so Alfredo De La María, Jorge Miguel García …

V Galeriji Štern praznujemo ustvarjalnost, eleganco, vznemirljivost avtomobilskih tekmovanj, adrenalin, vonj po bencinskih hlapih …

Zavezani smo, da bomo delili z vami pretanjeno umetnost avtomobilskih klasik in upamo, da se nam boste pridružili pri raziskovanju te lepote in umetnosti.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v našo umetnost in vas vabimo, da nas obiščete.

 

 

Virtualni sprehod

 

Oglejte si naša izbrana dela

Beri več